Lift-Off theaterconcert 29 december in Heerlen

Op zaterdag 29 december presenteert Lift-Off haar wervelende theaterprogramma The new Generation in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

Het publiek geniet dan van de uiteenlopende samenstelling en brede muziekkeuze en heeft 2 uur lang een prikkelend muzikaal spektakel.

Met het concert in de Heerlense `schouwburg` komt de droom van Marcel Falize uit om in zijn geboorteplaats op het theaterpodium te staan met zijn eigen orkest.

Slagwerk in een nieuw jasje en de unieke samenstelling van Lift-Off gaan u een onvergetelijke avond bezorgen vol percussion en entertainment.
‘Lift-Off’ is als een raketreis naar de maan… het is dé muzikale reis naar het onbekende waarbij je tussen allerlei muziekstijlen en vormen heen en weer geslingerd wordt,
terwijl de adrenaline door je lichaam stroomt. Na afloop after-party met DJ en muzikanten in de foyer.

Tickets vanaf 15 euro zijn te verkrijgen via:

– Online ticketservice Parkstad Limburg Theater Heerlen

Reserveren kan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar via de website.
Bestelt u via de website, dan kunt u bij de meeste voorstellingen uw eigen stoelen kiezen op de zaalplattegrond, waarbij u meteen een indruk krijgt van het zicht vanaf uw stoel.
Ook kunt u direct uw e-tickets uitprinten. Wilt u uw kaarten liever toegestuurd krijgen per post, dan kunt u dit aangeven. Online kunt u gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL of creditcard.

theaterkassa in Heerlen, Burgemeester Van Grunsvenplein 145 Heerlen

U kunt tijdens openingstijden aan de theaterkassa kaarten kopen. Aan de kassa kunt u contant, met PIN of creditcard betalen. Tevens accepteren zij de PODIUM-cadeaukaart, Cultuurkaart, Parkstad Limburg Theaters cadeaubon en VVV-bon als betaalmiddel. U betaalt geen reserverings- of verzendkosten.

De theaterkassa is geopend op maandag tot en met vrijdag 11.00 tot 17.00 uur,  donderdagavond 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 11.00 tot 14.00 uur.

telefonisch reserveren via 045 – 571 66 07

Tijdens de openingstijden van onze kassa’s kunt u telefonisch reserveren via +31 (0)45-571 66 07.
Reserveert u telefonisch dan betaalt u via automatische incasso en krijgt u uw kaarten thuisgestuurd of u haalt ze op bij de kassa.

Meer informatie over de ticketverkoop en voorwaarden, kijk op de website van het theater.