Colin Falize

 Slagwerker Lift Off

Biografie

Mijn naam is Colin Falize. Ik ben geboren op 10 september 1996.

Ik ging op dinsdagavond altijd met mijn vader, moeder en broers mee naar de repetitie van ‘Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss’. Toen ik eindelijk 7 jaar was mocht ik ook trommelen bij deze club. mijn vader leerde mij trommelen en ik vond het geweldig. ik doe het nu al vele jaren en ikSchermafbeelding 2016-04-04 om 20.47.55 vind het nog steeds geweldig.

In 2004 na 1 jaar ervaring vroeg mijn vader mijn broers en mij of wij misschien het nummer ‘Volare’ mee wilde spelen bij Andre Rieu op een marimba. Uiteindelijk hebben we dit gedaan, en hebben 2 concerten gegeven. In het Parkstad Limburg stadion en in der Wahldbühne in Berlijn. Dit was wel een beetje eng, maar toen ik eenmaal op het podium stond vond ik het super leuk. Het was dan natuurlijk ook jammer toen het afgelopen was.

Daarna ben ik alleen maar nog bij ‘Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss’ bezig geweest met muziek. Uiteraard heb ik ook nog aan melodische uitbreiding gewerkt. Totdat ik dit jaar bericht kreeg dat er slagwerkers te weinig waren voor een TV-optreden in Londen. Ik was eigenlijk nog te jong om op het podium te mogen staan, hierdoor kwam er heel wat bij kijken voordat ik uberhaupt mee kon. Na een heleboel geregel, was het dan eindelijk rond. Ik mocht mee naar Londen. Natuurlijk was dit ook super leuk.

Toen gingen mijn vader en mijn broers een stuk spelen op het nieuwjaarsconcert van ‘Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss’. Ik was vaker bij de repetities en ik vond het een super gaaf stuk. Op het optreden vonden de mensen het zo leuk, dat mijn vader allemaal gekke dingen in zijn hoofd haalde om misschien een eigen groep te starten. Eerst dacht ik dat dit allemaal maar een grapje was, DUS NIET. Hij bood mij ook de kans om in LIFT-OFF te kunnen spelen, en dit lijkt mij heel leuk.