“Business Culinair” dé Dinnershow van het zuiden

Ervaar op 20 november 2015 als eerste Business Culinair, dé nieuwe dinnershow van het zuiden in de Rodahal te Kerkrade. Business Culinair verrast u tijdens deze complete avond uit met een spectaculair live showprogramma met bekende topartiesten waaronder, Danny de Munck, Edsilia Rombley, O’G3ENE, Berlin Comedian Harmonists, Showballet Poertwa, Blazerensemble LOF, Salon Orkest LOF, Caberatier Rob Schepers, Bluesband TCB, Nederlandse Poltitie Steelband en Lift – Off Percussion & Entertainment in verschillende formaties met vele solisten. En natuurlijk een overheerlijk galadiner met exclusieve gerechten en feestelijke drankjes. Na afloop bent u welkom op de gezellige afterparty. 

De perfect verzorgde dinnershow Business Culinair is met een gevarieerd programma van muziek, dans en cabaret en verrukkelijke culinaire verrassingen tevens een exclusief evenement waar u met relaties, zakenpartners, vrienden of familie verzekerd bent van een ambiance die uitnodigt tot netwerken. Indien u 10 kaarten reserveert heeft u een eigen private table waar u en uw gasten kunnen aanzitten om te genieten van het programma en het diner dat aan tafels wordt uitgeserveerd. U kunt ook 2 kaarten reserveren en zit u gezellig met andere gasten aan tafel. 

Het batig saldo van Business Culinair komt ten goede aan aan Serious Request. De drie DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in de laatste week van december 2015 in voor de toekomst van miljoenen kinderen en jongeren die moeten overleven in de meest extreme en gevaarlijke omstandigheden in oorlogsgebieden. 

Voor meer informatie en tickets, kijk op! www.businessculinair.com
Afbeelding 1