L1 TV maakt sylvesterspecial van theatershow

Lift-Off Percussion & Entertainment maakt samen met L1 TV een tv-special van hun theaterconcert op zaterdag 29 december in het Parkstad Limburg Theater. Marcel Falize, sons and friends spelen hun nieuwe theatershow The New Generation en een speciale muzikale sylvesterparty. De nieuwjaarsspecial wordt uitgezonden op L1 TV op 31 december en 1 januari. De volledige theatershow wordt voorjaar 2013 uitgezonden op de Limburgse zender en er verschijnt een dvd van dit unieke muzikale project.

Gezien het partnership dat Lift – Off heeft weten op te bouwen met de grootste Limburgse tv-zender L1 en  een van de grootste Theaters van Nederland het Parkstad Limburg Theater in Heerlen  is het wel duidelijk dat Lift – Off een professionele aanpak heeft en voor kwaliteit staat, anders zouden bovenstaande partijen zich niet zo maar aan Lift – Off willen verbinden.  Met een theatertour door Zuid-Limburg in December 2013 voor de boeg wil Lift – Off de aftrap geven in het Parkstad Theater Heerlen, op 29 December 2012, waar zij een duo opname gaan maken. Enerzijds een Live registratie voor een Sylvester-Party, die uitgezonden zal worden op L1 TV op 31 december en 1 januari 2013 en anderzijds een DVD-opname van de volledige theatershow Lift – Off ” The New Generation”. De volledige theatershow wordt vervolgens in het voorjaar van 2013 uitgezonden op de Limburgse zender. Vanwege de tv-opnames verwachten zij veel publiek op deze spectaculaire muzikale Sylvester party. Alle bezoekers krijgen na afloop een After-party aangeboden met live muziek onder het genote van een hapje en drankje in het theatercafé.

Marcel Falize, sons and Friends vormen het muzikale hart van Lift-Off Percussion & Entertainment en zijn toe aan de volgende grote stap in hun geweldige ontwikkeling. Op zaterdag 29 december brengt Lift-Off daarom haar eerste grote theatershow in het Parkstad Limburg Theater in hun eigen Heerlen. Na Gemeenschapshuis Heksenberg, Corneliushuis Heerlerheide en het Grandioze Open Air Concert op het Corneliusplein zal Lift – Off weer een grote stap maken maar nu richting de Theaters. Met dit concert toont Lift-Off aan klaar te zijn voor de Nederlandse theaters en wie weet ook daarbuiten.

Lift-Off presenteert het programma The New Generation, met natuurlijk percussie als rode draad. Spetterende slagwerkoptredens worden moeiteloos afgewisseld met bekende golden oldies, pop en klassiek, maar verwacht ook blues, musical, dansers en diverse (solo) gastoptredens. De nieuwe show geeft u tevens de kans de combinatie tussen geluid en visuele effecten te ervaren, waardoor u ogen en oren tekort zult komen. Wilt u zeker zijn van een kaartje, reserveer dan nu snel via de theaterkassa of bestel uw kaarten via www.liftoffentertainment.nl.

Bestellen van kaarten kan zowel via voorverkooplocaties, de theaterkassa, via de reserveerlijn, maar natuurlijk ook online via de website.
Klik hier voor de bestelmogelijkheden.