Marcel Falize, Sons and Friends zaterdag 18 mei om 21.00 uur op L1 TV!

Marcel Falize, Sons and Friends op L1 TV!

Marcel Falize, Sons and Friends zijn terug op L1 TV. Na de spectaculaire Sylvestershow van Lift-Off Percussion & Entertainment op oudjaarsavond volgt in het Pinksterweekeinde op zaterdag 18 mei de uitzending van de theatershow 2012: The New Generation.

De rode draad door het programma zijn de percussie-optredens van Marcel Falize en zijn muzikale zonen, welke moeiteloos worden afgewisseld met muzikale optredens van het groot orkest en de solisten, o.a. bekend van het Johan Strauss Orkest van André Rieu.

L1 zendt The New Generation uit op zaterdag 18 mei om 21:00 uur. De show is ook verkrijgbaar op dvd, via www.L1.nl/shop.

Inmiddels is de voorverkoop begonnen voor de nieuwe theatershow van Lift-Off,  Music in Motion, te zien op 30 december a.s. in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Kaarten voor deze show zijn te koop via www.parkstadlimburgtheaters.nl