Knallend de zomer in met Lift-Off

Zaterdagavond 21 Juli word een onvergetelijk spectaculair knalfeest op het Corneliusplein in Heerlerheide tijdens het Lift-Off Open Air Concert, waarbij kosten nog moeite gespaard zullen blijven mede door de inzet van de Stichting Promotie Heerlerheide, LIFT – OFF en vele anderen….. .

Bij binnenkomst zal de DJ van Lift – Off het publiek ontvangen in een prachtige entourage waarbij je moet denken aan tropische sferen met palmbomen, beelden, bloembakken, luxe afzettingen, lounge setjes voor de ouderen enz. verzorgd door Euro Handels Onderneming Heerlen. Natuurlijk zal het weer hier ook in moeten meewerken om de juiste sfeer te kunnen krijgen.

Vervolgens gaan we dan lekker even op de Braziliaanse toer met de Samba-Band “Animoso” uit Hoensbroek. Om Langzaam weer richting huis te komen zal er vervolgens een optreden verzorgd worden met  Schotse klanken van de “Coriovallum Pipe-Band uit Heerlen. en als we dan lekker in de stemming zijn, zal “Lift – Off Percussion & Entertainment”, met een formatie van 20 mensen haar show starten met letterlijk een Lift – Off waarbij we vervolgens een klein stukje gaan laten zien en horen van onze theatershow waarbij we over gaan naar het nieuwe programma voor een open air optreden waarbij alle remmen losgaan en we een groot aantal solo optredens hebben, 2 gast-optredens die menigeen zal doen verbazen, een wervelende slot-act en een fantastische afsluiting met groot vuurwerk verzorgd door “Rohan RFI Pyro Events”. Tevens zal de show goed te volgen zijn op 2 grote Led-schermen verzorgd door “AVPoint”. Aansluitend aan onze Show zal de DJ nog doordraaien tot in de kleine uurtjes en zullen de leden van Lift – Off zich nog onder het publiek begeven.

Om de veiligheid te bewaren zijn er slechts 1500 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij. Hopelijk zien we ons op 21 Juli tijdens het Lift – Off Open Air Festival 2012. Tickets zijn online te bestellen via www.liftoffopenair.nl en verkrijgbaar bij de daarop vermelde voorverkoopadressen bij ondernemers en verenigingen in Heerlerheide

Het Lift-Off Open Air maakt onderdeel uit van een festival met op zondag het Groet Genheijs Pleinfeest met vanaf 13.00 tot 20.00 uur doorlopend open podium met lokale artiesten, bands en orkesten. Heerlijke hapjes en drankjes en veel kinderanimatie maken het tot een echt familiefeest. Ter afsluiting is er om 18.00 uur een swingend optreden van de formatie 10 Feet Up. Meer informatie via www.liftoffopenair.nl en actueel nieuws is ook te vinden op www.facebook.com/liftoffopenair .