Groet Genheijs Pleinfeest zondag 22 juli 2012

Op zondag 22 juli zal er vanaf 13:00 uur een openlucht evenement op het Corneliusplein in Heerlerheide plaats vinden met optredens van diverse lokale orkesten en bands. Als rode draad door het programma, word er aan (beginnende) artiesten uit (de omgeving van) Heerlerheide een open podium aangeboden. Dit Groet Genheijs Pleinfeest is een leuke familiedag voor jong en oud om samen te genieten. Er zijn lekkere hapjes en drankjes te krijgen en er wordt gezorgd voor kinderanimatie. De toegang is vrij.

Tussen 13.00 en 18.00 uur zijn er optredens op het grote podium van solisten, ensembles, bands en orkesten. De volgende optredens staan op het programma:

B2BU, Zin Drin, Theo Rijks & Jolanda Henssen, Marigold, Lotte Walda, May Geenen, Duo Op Ós, Sunshine Sixties Band, Pink Moon, Mandy Richter, Trekzek, Jos Habets en DJ Dean.

Ter afsluiting van het pleinfeest is er vanaf 18.00 uur een groot slotoptreden van de band 10Feet Up. Een formatie van semi-professionele muzikanten die de tent op zijn kop zetten met moderne eigentijdse muziek en uitdagende classics. Kenmerkend is dat het hier een enthousiaste vriendengroep betreft en dat spat er dan ook echt vanaf!Met een mix van blazers, ritmesectie en zang, brengt 10 Feet Up een programma van soul, latin, pop en rock van zowel covers als eigen muziek. Zorg voor een fit gestel, want swingen zal het zeker worden.

Het Groet Genheijs Pleinfeest is onderdeel van het Lift-Off Open Air Festival met op zaterdag 21 juli het spectaculaire openluchtconcert van Lift-Off Percussion & Entertainment. Meer informatie en tickets via www.liftoffopenair.nl en actueel nieuws is ook te vinden op www.facebook.com/liftoffopenair .